bloggmail jennyferblogg@hotmail.se jennyfernilsson.blogg.se - june 2013

Jag heter

glossybox

vill alltså säga att jag och bloggandet nu går inte så bra men det är för jag typ aldrig har internet och mobilinternet har jag redan gjort slut på.. fick glossybox idag jippie så jag längtat värsta fina lådan också och tyckte månadens grejer va riktigt bra.
 
innehållet från vänster : ögonfransböjare, volymspray från sebastian, nagellack från china glaze,body butter från bliss och ett läppbalsam.
 
pusss
 
 
 

denna sköna måndag som känns som lördag

denna bild är alltså ett halvår gammal typ. satt och kikade igenom lite bilder och hedde över några bilder på datorn.. just nu sitter jag och gör nja inte så mycket. ska in till stan ikväll iaf allt för att inte sova själv,och imorgon får vi se vad jag hittar på men på onsdag ska jag va barnvakt åt mina kusiner, umgås med dom lite dom är 7år och 10år. har lördag hela veckan eftersom att det är sommarlov hehe
 
kom ihåg: tvätta inte håret för ofta för det sliter och när du tvättar håret är det först shampoo sen inpackning sen balsam, sen precis innan du ska stänga av kran her du vattnet på lite kallare och sköljer håret/hårtopparna så dom stänger sig lite mer och därmed inte slits lika mycket och topparna håller sig längre..