bloggmail jennyferblogg@hotmail.se jennyfernilsson.blogg.se - may 2013

rubrik

 
hänger på skolan såhär en fredag, fick nyss reda på nationella engelska resultatet , fic ett e som jag förstod att jag skulle få. ikväll drar man till mallorca, så hoppas ni kommer ha regn i sverige.
http://www.nattstad.se/ffresan
pusssss

solsol

 
drar snart utomlands bilderna ser ju helt underbara ut och det ser fett skönt ut.. men tyvärr är det inte så varmt i mallorca just nu ungefär 22grader, men kan ju hoppas att värmen går upp när jag kommer. åker ju som sagt på fredag kväll från västerås så först blir det bilfärd dit. 
idag har vi att göra rester på skolan och gjorde klart mitt sista för ett tag sedan så nu sitter jag bara och chillar typ. slutar tidigare idag för behöver inte gå på svenskan eftersom att man har allt gjort rätt skönt. men pussen

kärlek

 
sitter just nu salongen på skolan och jobbar lite tänkte göra ett litet inlägg. köpte min bebis igår tassimo kaffemaskin och nu ska ni veta att jag viljat ha en sån jätte länge och att jag inte dricker kaffe. ska ta och jobba lite nu, fick även reda på imorsse att min mentor/stylist lärare ska sluta och vi inte ska ha henne nästa år känns inte bra :( men time to work.