bloggmail jennyferblogg@hotmail.se jennyfernilsson.blogg.se - august 2014

mer sommar tack

bara för jag är superman på att blogga! så klistrar jag in ett collage här med fyra stycken bilder från turkiet! var hur varmt och skönt som helst, man kunde inte svalka sig någonstarns typ! hade man lite tur så blåste det lite, nästan jämnt nere vid havet men havet är inget för mig jag låg mest vid menar i poolen hihi. Kan ju säga att jag verkligen saknar värmen! jag är verkligen en person som behöver värme och ingen kyla. 
Skolan har även börjat gått en vecka nu,skulle gärna ha kunnat haft sommarlov någon vecka till. 
vi får se hur jag kommer blogga från och med idag och framåt för jag har ju bloggat skit nu under sommaren (inte sommar längre) 
många pussar från J

snart så

Om en vecka och en dag drar man till turkiet!! ska bränna på den sista brännan innan skolstart då! så mycket sol och bad vill jag ha eller SKA jag ha :D Vad ska ni göra innan skolstart då? någon resa, eller ba chilla hemma? 
De här med bloggandet har jag blivit sämre med men vi får se hur det kommer fortsätta har inga planer på att lägga ner bloggandet nu men kommer ett inlägg då och då när jag har något att skriva om :) så tipsa gärna om vad ni tycker jag ska skriva om! 
många pussar från J