bloggmail jennyferblogg@hotmail.se jennyfernilsson.blogg.se - december 2014

lov snart

Torsdag och bara fredag kvar innan helg och lov! både bra och dåligt med att de är fredag imorrn, de blir lov och får vila ut och sovmorgon, men känns sorgligt att efter två terminer som praktikant på lager157 så ska jag säga hejdå och inte vara där varje tor och fre. Tur butiken ligger i sundsvall så man kan kika in lite då och då iallafall! 
6 dagar till jul det är helt sjukt hur fort de går! Snart kommer tomten att hälsa på,men ska mysa med uppesittarkväll den 23 så måste köpa bingolotter;) ska väl kolla om ja hitta något bra och kolla på och mysa med mig själv i soffan. Många pussar från J

Lite bloggning

Hemma efter en helg i göteborg! eller kom hem igår. hade lätt kunna stann ett tag till faktikst även fast göteborg kanske inte är den staden jag hittar i. Sverige vann iallafall Vm guld i innebandy! och de var otroligt kul att vara där och uppleva det, hejade gärnet och körde all in på flaggor på kinderna och sverige tröja! blev även lite shopping så nu är pengarna slut och alla julklappar inköpta så nu är det bara och vänta på julafton:) eller måste slå in klapparna oxå ;) Träffade även min moster och hennes pojkvän i göteborg blev lite mys på liseberg julmarknad tyvärr regnade det och man blev kall men var en rolig upplevelse.
Bakat lite jul bak idag, blev lite saffransbullar med vanilj och cornflakes med choklad och nå cocosbollar liknande! kanske man ska bli bagare? eller inte. Min lillebror fyller även 12 år idag grattis till honom att han redan har blivit 12år ojoj alltså. Nu ska jag bara sitta och vänta tills paradise hotel börjar ;)
Många pussar från J

new in

Ändrade header lite granna! några bilder är kvar från förra headern men lite uppdaterad! 
Snart dags för big brother final! tänk fort 100 dagar gått känns som det började nyss, nej inte sätt varje avsnitt. för tycker den gamla goda big brother från 2011-2012 var bättre! tyvärr så är det så tv9.
men hoppas ni gillar min header:).Många pussar från J