bloggmail jennyferblogg@hotmail.se jennyfernilsson.blogg.se - november 2014

nails

Hade lite naglar idag på skolan. Vilket jag inte tycker är så super roligt, men men vrf inte pröva lixom! Gick väl rätt okej tycker jag. Sitter just nu och kollar på hollywood fruar, så skönt program ändå, tänk om man också skulle varit med i programmet och bott i hollywood coolt de hade varit! kanske någon gång i framtiden eller ;) Blir väl framför tvn resten av kvällen om man har tur/otur kanske man somnar i soffan vilket inte är helt omöjligt.många pussar från J

today

Då var det slut på höstlovet då, för idag började skolan igen började halv ett och slutade strax före två, hade bara bild då vi hade redovisning på "kroppsmålningar" sen skulle jag ha haft svenska men den vart inställd. happ vilken jobbig skoldag eller inte.
Igår var jag och firade farmor som fyllde år i fredags fick go mat och fika. sitter just nu och kolla på pretty little liars kan behövas då jag fortfarande är på säsong tre och det är säsong fem som håller på nu, hehe.
Många pussar från J

Idag och igår

God dag till alla er söta! Dagen idag har bestått av massa latheter tills för en timma sedan då jag bestämde mig för att baka Muffins med vitchoklad i och såklart hade vi inge ägg och de spöregnade ute, men jag tog mitt pick och pack och drog till ica för köpa ägg. 
igår var jag på halloween fest eller vad vi nu ska kalla det, hos min kära vän Emma, jag skulle föreställa en prinsessa eller något på de spåret, men mitt glitter i ansikte såg mest ut som sår på alla bilder som togs under kvällen. Men ska nu knyta på mig skorna och åka på innebandy när pojkvännen spelar sen blir de middag i Timrå. 
Många pussar från J