bloggmail jennyferblogg@hotmail.se jennyfernilsson.blogg.se - october 2014

höstlov närmar sig

Dagens tips! Ät glitter till frukost och du kommer att glänsa!! 
Denna dag har bestått av praktik på lager157 som vanligt varje torsdag och fredag! Fyllde på och städade på bondelid avdelningen på barn så hoppas det är lika fint imorgon som idag när jag lämnade det. 
Höstlovet närmar sig med STORA steg bara morgondagen kvar sedan går jag officielt på lov. ni kan nå mig på 070....... :) om inget svar lämna ett meddelande haha!! 
Och juste sägs att det ska snöa ikväll men tror icke på det, ända jag hoppas på att sommaren ska komma tillbaka vilket den kommer göra om sisådära 7 månader :) så får väl stå ut med kyla tills dess.
Många pussar från J

tvbänken

Efter att ha lekt snickare i sisådär 3,5h timme igår så var äntligen tv-bänken uppe!! och gud så nöjd jag blev över resultatet! dessutom så ser tv större ut nu hehe. Bänken är från ikea.
Denna dag har bestått av skola då vi först var i salongen och blev indelad i grupper för att sedan planera att göra en mode tidning så blev lite planering och sånt där. sen på eftermiddagen så gick vi på trendspaning på stan som man sedan skulle redovisa! man skulle kolla på allt ifrån kläder och smink till hår och skor. 
Många pussar från J

mondaymorning

 
Happ då var det redan måndag igen då! och en veckas skola till väntar eller 3 dagars skola och 2dagars praktik på det innan jag får gå på höstlov! Börjar väl måndagen med en svenska uppsatts.men hoppas på att jag snart skall få gå på lunch för är så himla trött och hungrig! eller egentligen inte hungrig men har skrivit så mycket under denna lektionen så är värd lunch nu!! 
idag ska jag även snickra upp min tv bänk jag fick i försenad inflyttningspressent av mamma och pappa! snickaren själv är jag de så vi får väl hoppas på att bänken blir bra uppsatt! men ska fortsätta slita nu.
många pussar från J