bloggmail jennyferblogg@hotmail.se jennyfernilsson.blogg.se - august 2015

Sweden im back

Godkväll eller hej kanske låter bättre?

Efter en vecka i Turkiet med massa sol och bad så är jag tillbaka på svensk mark igen och faktiskt i bilen påväg hem till Sundsvall igen. Jag hade nog lätt kunna stanna i värmen ett tag till men tänk vad en vecka går fort ändå. Känns ändå bra och va i Sverige igen eftersom den mobil och internetnörden man är, internet på hotellet ja det går inte ens att snacka om hur dåligt de var, hade man tur kunde man uppdatera Facebook engång ;) 
Imorgon väntas jobb och jag hoppas verkligen att jag lyckas fått med mig lite värme till Sverige ;)

Många pussar från J

Holliday

Hejhej från solen:) 
Jag hoppas det även är bra väder för er i Sverige. Mitt bloggande kommer inte bli så mycket denna vecka eftersom att internet är antingen urdåligt eller dåligt eller inte funkar alls. Men ja ha det bra i ca 35 grader mycket sol bad vätska och glass:) 


Slänger in två bilder å hoppas på att dem kom in:) så syns vi när ja kommer till Sverige 

Många pussar från J

Hello August

Tjena på er.
1 augusti idag och man tycker ju att augusti ska vara en rätt varm månad men inte då solen skiner men inte speciellt varmt så pappa vad beställde du för väder på din födelsedag? 
Rätt skönt och jobba när vädret inte vill vara bra, så kör en liten bloggning nu på min lunch rast:) när jag slutar blir ja upphämtad av bästa mormor och morfar och åker till Timrå och firar pappa hoppas det bjuds på good tårta;)

Läste även på någon hemsida om att det idag är flickvännens dag om man är i ett förhållande såklart. Men så kul att min pojkvän är i Finland då ;) haha 

Men ska fortsätta käka min mat så jag intr behöver stressa.


Många pussar från J