bloggmail jennyferblogg@hotmail.se jennyfernilsson.blogg.se - january 2015

:)

Efter en helg tillsammans med storebror och mamma i östersund så känns det faktiskt inte så jätte kallt i sundsvall;) Varför jag var i östersund var för att få umgås med min bror och även min mamma då och ha det mysigt! Måndag idag och det har varit en väldigt lugnt måndag hade endast bild idag så 1,5h skola hahha var typ inte ens värt de;) Känns rätt skönt att ba sitta och slappa i soffan! snart börjar ju de dagliga att göra= laga mat!
många pussar från J

21/365

21 januari oj vad fort det går! 
dagen har bestått av skola, bestämde mig även för att äntligen lämna in min lilla älskade skadade macbook air som har tappat orken på batteriet så nu hoppas jag att det fixas så jag kan använda den som en bärbar dator och inte en "stationär" alltså jag behövde ha sladden i hela tiden annars dog den. Fick även låna en lånedator från skolan och tror typ ingen använt den för tangenterna är stenhård kommer nog få träningsvärk i fingrarna om jag har otur ;) 
Dags och fundera på vad man ska laga till middag, enda jag sakna med att inte bo hemma hos mamma är matlagningen;) för den är ju jobbig både vad man ska äta och sedan laga den ;)
Många pussar från J 
 
p.s ska försöka blogga lite bättre men kan inte lova något som vanligt im sorry <3 all my love too you

Finaste rubriken

New year! förlåt för sämst bloggning varför jag är så dålig på blogga har jag ingen aning om faktiskt eller lite på att jag kanske inte vet vad jag ska skriva om! men iallafall mitt lov har varit bra känns sjukt att gå tillbaka till skola och vardag imorgon!!! lägger in några bilder från bland annat nyår och julafton,tog inga bilder på mina julklappar så dom behöver vi inte gå in på hehe. Ska mysa framför gossip girl hela dagen och bara känna mig fri och slöa hela sista lovdagen. Många pussar från J