bloggmail jennyferblogg@hotmail.se jennyfernilsson.blogg.se - july 2015

Författare nästa?

Godmorgon världen!
Dags för en jobb dag 12-19:15 så ni får jätte gärna kika in på lager157 sundsvall om ni ha vägarna förbi. Men gårdagen då hmm jag körde lite bil åt lite mat och var med Emma. Jag och Emma har som en slags dagbok tillsammans sedan vi var små så vi läste igenom den och hittade en saga vi hade skrivit 2006 så ja trycker in en bild med den sagan. 
Men nu ska jag iväg på lite grejer innan ja drar mig till jobbet så ni får ha det bra.


Våran saga så fin ;)

Många pussar från J

Pink is the colour

Godmorgon mina läsare.
Torsdag idag och jag är ledig och väntar in min jobb helg innan jag drar till Turkiet ska ju flytta hem till mamma och pappa idag eftersom min pojkvän är påväg till Finland så denna morgon har jag haft väldigt många känslor blandade inom mig. Just nu känner jag bara kan de bli söndag så vi kan träffas menmen. Efter 11 något kommer pappa och hämta mig och tror det blir lite övningskörning då och senare idag ska jag vara med Emma och det känns helt underbart att få vara med henne sen. 
Igår efter jobbet åkte jag min pojkvän och mamma,pappa och lillebror till pink ladies som är ett rockabilly cafe eller något lite utanför sundsvall, vi åt grillbuffe men jag tyckte inte det var så himla bra tyvärr. 
så såg pink ladies inredning ut super söta färger iallafall :D
 
packning check ;)
 
Många pussar från J
 

Time for Summer

Godmorgon mina vänner!
Sminket är på och dags att få i sig någon frukost i magen innan jobb väntar 12-19.15, Sedan väntas en ledig torsdag och en jobb helg innan jag drar iväg till Turkiet. Pojkvännen min drar iväg till sin pappa i Finland imorgon så det känns väl sådär men men jag var ju där förra året och jag ska ju jobba hela helgen så kommer gå bra, bara jobbigt när jag ska lyckas klara sova själv, men flyttar hem till mamma imorgon och sover i mitt lilla rum där :) 
Packningen till Turkiet ska även slutföras ikväll eller imorgon. Någon som har ett tips på vad och hur mycket man ska packa med? jag packar alltid för mycket och det är faktiskt varje gång jag reser det blir för mycket!! 
Några kanske undrar på vart i Turkiet jag ska åka, jag åker till Bodrum och flyger med fritidsresor och ska bo på ett hotell som heter Bodrum Imperial.
 
Trycker in några bilder på hotellet så vi alla kan drömma oss iväg eftersom Sverige inte vet vad sommar är iår ;) 
 
 
 
Bilderna är lånade från fritidsresors hemsida.
 
Många pussar från J