bloggmail jennyferblogg@hotmail.se jennyfernilsson.blogg.se - february 2013

Vilken hejdundrande rubrik

your life your choices. live your fucking dream because you only live once...
p.s i love you boy <3
 

Gud vad duktig Jennifer Nilsson är på att blogga eller något sånt. idag hade jag matteprov och var ett litet annorlunda matteprov man fick gå runt på "stationer" och mäta och väga och sånt typ. kändes som de gick rätt bra :) och i måndags hade vi rull prov ni vet sånna rullar som ofta tanter använder. 
Och får lov i morgon ska gå typ 3h i skolan imorgon sen får jag äntligen sportlov,och på lördag drar förmodligen jag mamma och mammas kompis och min kompis till stockholm och shoppar å sånt jippiee vad roligt :)
men mitt bloggande ska förbättras vet inte hur många gånger jag sagt det men mitt mål är att de ska bli bättre :) hoppas ni haft en bra dag och ha en fortsatt bra dag pussss.
 
 
sprid gärna min blogg.
 
 

mini stylist sm

ojoj inte bloggat på länge woops.. men iallafall i måndags hade vi mini stylist sm men tyvärr vann inte min grupp men grattis till den gruppen som vann :)  var modell i min grupp så satt och blev fixad i två timmar av duktiga kicki och ewe :)  två bilder får ni tog tyvärr inte på någon annan grupp.
hår,kläder,smink,skor,popcorn. kan ni gissa vad jag var? 
 
men nu ska jag fortsätta mysa med mig själv ensam hemma hos min pojkvän å vänta på att han ska komma hem hehe ;) puss på er
 
 

ögonbryn/fransar

Idag på skolan stod färgning av ögon-bryn och fransar på schemat. gick kanoners de så nu har jag mörkare ögonbryn och ögonfransar hihi. tips till er som ska färga ögonbryn/fransar använd vaselin och lägg på huden så de skyddar och om ni får färg i ögona eller det svider tvätta bort det på en gång eller om du fått i ögona så skölj ögorna, i värsta fall använd ögondroppar. och när du gör ögonbryna gör helst ett ögonbryn i taget och ta tid så sen när du ska göra det andra vet du hur länge du haft de första på. för om du gör båda samtidigt vet du inte hur länge du haft färgen i på vardera ögonbryn. 
sen hade vi lunch å blev subway för mig,standard. sen efter lunch skulle vi förbereda för "mini stylist sm" som vi ska ha på måndag hihi kommer bli roligt :) och med mini stylist sm menar jag att vi kommer ha en tävling på skolan då man är i lag (3 st lag typ) också ska vi sminka och styla en person efter ett tema och det lag som lyckas bäst eller vad man säger vinner. 
Nu har jag nyss tagit hand extra mkt om både mina sminkpenslar och mig själv, penslarna fick en skön rengöring som man använder schampo och balsam till äktahår penslar och diskmedel till syntetpenslar. sen hoppade jag själv in i duschen och hade inpackning och sånt hihi, nu ska jag väl ta bort ansiktsmasken jag har så puss :)
 
bild på mig från idag ;)