bloggmail jennyferblogg@hotmail.se jennyfernilsson.blogg.se - february 2015

poledance

 
Hello, ska snart iväg på pole dance uppvisning och på bilden ovan så ser ni ungefär hur jag tänker hur pole dance är ifall jag skulle pröva det! så det står inte på min lista att pröva för tror jag är lite svag för de hehe och hade väl fått nå fel. Men ska och kika på min kompis eller kompisar faktiskt. 
 
Lördag och trodde de skulle bli en stressad för satt i bilen och ba jag har 5 timmar på mej att fixa mig käka och handla typ hahah efter typ 3 timmar så var ja helt klar och ba jahapp va ska man göra nu då i ca 2h haha.
ha en fortsatt bra lördag allihopa :*
 
Många pussar från J

Friday

 
Äntligen är det sportlov! känns som denna skoldag har varit värsta lång! 
Och som ni säkert sätt klänningen ovanför som har varit mycket i sociala medier idag om vilken färg den är så har vi haft "tjafs" i klassen om vilken färg den är haha, såklart är den blå och svart ser väl alla tänkte jag men tydligen inte. 
 
Över vad man ska göra på lovet, inte så mycket faktiskt hade önskat att man va rik så man kunde åkt någonstans. Tänk åka till ett varmt land eller till stockholm eller london på en weekend, hade jag inte tackat nej till just nu! 
 
Hoppas ni haft en bra fredag och kommer att ha en fortsatt bra fredag. så hörs vi när vi hörs.
Många pussar från J

sportlov snart

 
 
Torsdag idag och fredag imorgon,skönt att det äntligen är fredag imorgon och sedan börjar sportlovet en vecka! och efter sportlovet på måndagen fyller jag 19år första gången jag inte fyller år på sportlovet! så här ovanför är det lite bilder på vad jag önskar mig. allt från en resa/weekend antingen inom sverige eller utomlands, apple tv, dr denim jeans och real techniques borste och skulle inte tacka nej till pengar ;) 
 
Frågan är ju vad middagen ikväll blir? alltså samma fråga varje dag, börja bli less på att göra mat seriöst för är så himla tråkigt och äta samma mat hela tiden!! kan jag inte ba få en privat kock eller något liknande?! 
 
Vi får även se hur min blogg kommer att fortsätta eftersom jag verkligen suger på att blogga, hade önskat att jag verkligen var fast vid det och älskade det! men varför jag inte gör det vet jag inte? kanske lite pågrund av att jag inte vet vad jag ska skriva om..
 
Många pussar från J